Malle getallen. Optellen en aftrekken tot 1000 : Mieke Duysters. - Duysters, Mieke, ....-; Schellekens, Nicole, ....- (Mechelen : Plantyn, 2009)
Dit spel stimuleert optellen en aftrekken tot 1000 en hoofdrekenen
Vermelding op de doos : "Van 8 tot 10 jaar".
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen -- Basisonderwijs; Rekenen -- Basisonderwijs