Hebbes : verstand van leren en leren van je verstand. - Jaspaert, Hilde, ....-; Maes, Paul, ....-; Legendre, Marc, 1956- (Brugge : Die Keure, 2009)
Hebbes is een leren-leren-lees-en-doe-boek, of beter, het zijn drie boeken in één
ﾷ een reeks losse artikelen in tijdschriftvorm
ﾷ een doe- en leer-gedeelte
ﾷ een volledig stripverhaal.
Keerdruk.
Doelgroep: van 11 tot 15 jaar
Keywords: Geheugen; Studeren