Contexte : woordenschat met oefeningen : Frans - Tschirner, Erwin, ....-; Catrain, Elise, ....-; Pfeifer, Fleur, ....- (Amsterdam : Intertaal, 2012)
Contexte Frans biedt een basiswoordenschat van 2500 woorden voor de niveaus A1, A2 en B1 en een vervolgwoordenschat van 1500 woorden voor niveau B2 van het Europees Referentiekader. De woordselectie is gebaseerd op de meest actuele woordfrequentielijsten voor elke taal. Op de cd-rom staan oefeningen bij de basiswoordenschat uit alle subthema's. De instructies bij de oefeningen zijn in het Nederlands.
Keywords: Franse woordenschat