Het salesboek voor elk type verkoper - Roef, Jochen, ....- (Leuven : LannooCampus, 2013)
Dit boek onderbouwt wat veel salesprofessionals reeds intuïtief weten: er bestaat geen 'juiste' manier van verkopen. De basis is steeds gelijk, maar de manier om het hele verkoopsproces te doorlopen, hangt af van de stijl van elke verkoper. Het salesboek doet recht aan deze verscheidenheid en helpt salesprofessionals het meeste te halen uit hun eigen unieke verkoopsstijl. Het boek biedt inzicht in de drijfveren en overtuigingen die achter ieders verkoopstijl schuil gaan, waarschuwt voor courante valkuilen en biedt onmiddellijk toepasbare tips op maat.
Keywords: Verkoop