Gids voor rekenen en wiskunde groep 3/4. - Goffree, Fred, 1934-2020; Markusse, Annette, ....-; Munk, Fokke, ....- (Groningen : Noordhoff, 2009)
De Gids voor rekenen en wiskunde, groep 3 en 4 bestaat uit een dvd en een boek. In het begeleidende boek wordt op een aantal terreinen extra informatie gegeven. Daarbij is voor een opzet gekozen waarbij de dvd en het boek elkaar aanvullen. De Gids is geschreven voor pabostudenten en hun opleiders. Maar eigenlijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het reken- wiskundeonderwijs op de basisschool. Het is flexibel inzetbaar en geschikt voor verschillende opleidingstrajecten op de pabo's, waaronder bij uitstek competentiegericht leren.
Keywords: Rekenen; Wiskunde -- Basisonderwijs