Trefzeker. (S.l. : Acerta Consult)
Trefzeker is de permanent actuele databank van Acerta Consult, met informatie over sociale wetgeving en personeelsfiscaliteit. Via het internet krijgt u toegang tot een uitgebreid geheel van algemene en sectorale informatie. Wetswijzigingen, percentages, bedragen, ... alle gegevens zijn onmiddellijk online beschikbaar.
Keywords: Sociaal werk; Jurisprudentie