Kito & Boris - De Jongh, Aimée, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2013)
Het eerste deel in een stripreeks voor beginnende lezers. Aimée de Jongh heeft een dagelijkse strip in de Nederlandse Metro. De tekenstijl en de grappige situaties zijn perfect afgestemd op de doelgroep. Vanaf 6 jaar (AVI 2). Boris de beer en Kito het konijn zijn allerbeste vrienden. Ze beleven tal van avonturen in het bos. Voor een goede grap zijn ze steeds te vinden. Doorloop met hen de seizoenen en ontdek op wie Kito verliefd is, waarom Kito op een zonnige dag over regen begint en welke winterjas het meest geschikt is voor Boris. De verhalen worden in de loop van het boek langer: van 1 pagina naar 4 pagina's.
Keywords: Dieren; Humor; Stripverhalen