Leren niet verleren : voor wie ouderen wil ondersteunen bij leren - Messelis, Els, ....-; Van Assel, Arlette, ....- (Antwerpen : Garant, 2012)
Ouderen kunnen volgens de auteurs actief deel uitmaken van de samenleving, zolang ze anticiperen op persoonlijke en maatschappelijke ontwikkelingen. Hoe ondersteun je hen hierbij? Over gezondheidsvoorlichting, e-learning, voorlichting over pensioen en grootouderschap etc. Gericht op verschillende groepen ouderen, van heel actieve senioren tot kwetsbare groepen.
Keywords: Ouderen; Ouderenvorming; Permanente vorming