Puur zakelijk + : zakelijke communicatie is serious business. - Vandergraesen, Fons, ....- (Antwerpen : De Boeck, 2013)
Zakelijke communicatie is serious business Om in een hedendaags bedrijf te functioneren, moet je zakelijk kunnen communiceren. Voor een bedrijfsgerichte vorming is het verwerven en trainen van zakelijk-communicatieve vaardigheden daarom een belangrijke doelstelling. Zo stellen de nieuwe leerplannen zakelijke communicatie Nederlands en secretariaat het. Zo stelt ook Puur Zakelijk + het, een uitscheurbaar leerwerkboek over, wat had u gedacht, zakelijke communicatie. Professioneel Puur Zakelijk + is uitgewerkt als theoretische basis voor Gevraagd: Junior Assistant, het boek dat boordevol praktische toepassingen zit voor het vak Secretariaat. Samen zijn ze een overtuigend antwoord op de eisen van toekomstige professionals én hun werkgevers. Bovendien werd voor deze methode een samengewerkt met Secretary Plus, marktleider voor de selectie, rekrutering, uitzending, outsourcing en opleiding van meertalige management assistants, en raadgever bij het opstellen van de nieuwe leerplannen. To the point Dat is dit actuele graadboek vanaf de eerste pagina. Het behandelt in autonome modules de belangrijkste onderwerpen van het vakgebied zakelijke communicatie, en dat vanuit levensechte, boeiende situaties. Solliciteren, een rapport schrijven, vergaderen, presenteren, een zakelijke brief of e-mail schrijven … Alles via gevarieerde didactische werkvormen als groepswerk, zelfstandig leren en peer teaching. Uw leerlingen communiceren helder, gestructureerd, efficiënt Vakkennis is belangrijk, maar er doeltreffend over communiceren nog belangrijker. Puur Zakelijk + biedt handige checklists, gevarieerde oefeningen en actuele voorbeelden om vlot en efficiënt te leren vergaderen, presenteren, rapporteren en zakelijk schrijven. De theorie wordt met de nodige taalsteun geïntegreerd in praktische toepassingen die de communicatieve vaardigheden van uw leerlingen intens verbeteren. Welke achtergrond u ook hebt, met Puur Zakelijk + vindt u
Om in een hedendaags bedrijf te functioneren, moet je zakelijk kunnen communiceren. Voor een bedrijfsgerichte vorming is het verwerven en trainen van zakelijk-communicatieve vaardigheden daarom een belangrijke doelstelling. Zo stellen de nieuwe leerplannen zakelijke communicatie Nederlands en secretariaat het. Zo stelt ook Puur Zakelijk + het, een uitscheurbaar leerwerkboek over, wat had u gedacht, zakelijke communicatie. Puur Zakelijk + is uitgewerkt als theoretische basis voor Gevraagd: Junior Assistant, het boek dat boordevol praktische toepassingen zit voor het vak Secretariaat. Samen zijn ze een overtuigend antwoord op de eisen van toekomstige professionals én hun werkgevers. Bovendien werd voor deze methode een samengewerkt met Secretary Plus, marktleider voor de selectie, rekrutering, uitzending, outsourcing en opleiding van meertalige management assistants, en raadgever bij het opstellen van de nieuwe leerplannen. (Bron: www.uitgeverijdeboeck.be)
Leerwerkboek / 352 p. : ill.
Keywords: Didactic material; Schoolbooks; Zakelijke communicatie -- Technisch onderwijs; Nederlands -- Technisch onderwijs