Het fé : vrouwen- en mannenrapport - van Putten, Katja, ....- (Antwerpen : Fé. soul conversation, 2012)
Het 204 pagina's tellende boekrapport geeft u een beeld van wat er vandaag leeft in onze Belgische samenleving. De onrust die we ervaren en hoe we ons terugplooien op onze buurt en nabije omgeving. Hoe de Belg het loopbaandebat ziet en of we nog graag werken. Verder geeft het boek ook inzicht in het koopgedrag, de impact van de crisis en het mediagebruik van de Belg. Natuurlijk is dit beeld onderbouwd door cijfermateriaal uit het onderzoek. De thema's die in dit boek aan bod komen zijn: •De kracht van het webdenken •De grote onrust •Het leven zoals het is: thuis, buurt en vereniging •Op zoek naar een evenwichtige loopbaan •Winkelwaar & waardenwinkelen •Klassieke media: met uitsterven bedreigd maar nog ver van dood •8 types Belgen
Keywords: Consumentengedrag; Reclame