Kadoze. (Wielsbeke : De Eenhoorn)
Kadoze is een abonnement dat speciaal samengesteld wordt voor kinderen in de 2de kleuterklas en rekening houdt met hun vorderingen tijdens het schooljaar. Kadoze bevat 4 prentenboeken (32 blz., volledig in kleur) van bekende Vlaamse en Nederlandse auteurs en illustratoren. Bij elk boek hoort een doe-boekje (8 blz., A4, zwart-wit) met daarin eenvoudige kleur- en tekenopdrachten die aansluiten bij het verhaal. De opdrachten in het doe-boekje zijn erg gevarieerd: kleuren, tekenen, verschillen zoeken, doolhoven, knippen en puzzelen, evenals voorbereidende taal-, schrijf en telopdrachten. Extra: Leuke tips om thuis en in de klas rond het boek te werken.
Verschijnt drimeaandelijks per schooljaar. Doe-boekje bij prentenboeken
Doelgroep: 2de kleuterklas
Keywords: Leesbevordering -- Kleuters; Voorlezen -- Kleuters