Bedrijfskunde integraal - Thuis, Peter, 1970-; Stuive, Rienk, ....- (Groningen : Noordhoff Uitgevers, 2011)
Bedrijfskunde integraal behandelt op een zeer praktijkgerichte manier de werking van bedrijven en de kern van het vakgebied bedrijfskunde. Deze uitgave onderscheidt zich van andere bedrijfskundige boeken door haar praktische inslag, de vele actuele voorbeelden en de leesbaarheid. Bedrijfskunde wordt niet uitgewerkt als vak apart, maar wordt toegepast op de werking van het bedrijf. Zo verkent de student niet alleen de bedrijfskunde, maar leert hij eerst hoe een bedrijf écht functioneert. Daarnaast ligt een duidelijk accent op het nut en de toepassing van de bedrijfskunde voor de latere beroepspraktijk.
Keywords: Bedrijfskunde -- Praktijk; Bedrijfskunde