Internationaal ondernemen : een inleiding - Jethu-Ramsoedh, Radha, ....-; Hendrickx, Maud, ....- (Groningen : Noordhoff uitgevers, 2011)
Het open karakter van de economie en de internationalisering van het bedrijfsleven hebben geleid tot een groeiende behoefte aan goed opgeleide studenten met een brede kennis op het gebied van internationaal ondernemen. In Internationaal ondernemen worden de basisbeginselen van het internationaal ondernemen behandeld. Duidelijk wordt gemaakt dat internationaal ondernemen niet alleen maar bestaat uit abstracte theorieën, maar dat de werkelijkheid van elke dag ook een belangrijke rol speelt. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek. Het boek is geschreven voor opleidingen waarin internationaal ondernemen, internationale handel, internationaal management en globalisering een onderdeel vormen van het curriculum. Ter verduidelijking van de leerstof zijn praktijkkaders, feiten en cijfers opgenomen. Aansprekende foto's laten de wereld van het internationaal ondernemen echt tot leven komen.
Bevat register en literatuuropgave
Keywords: Go international; International office; Ondernemen