Zo organiseer je een event - Grit, Roel, 1954-; Gerritsma, Marco, ....- (Groningen : Noordhoff Uitgevers, 2012)
Zo organiseer je een event biedt je een stappenplan voor het organiseren van een evenement. In acht overzichtelijke stappen doorloop je het opzetten en uitvoeren van een event: Stap 1: Formuleer je idee Stap 2: Onderzoek de haalbaarheid Stap 3: Organiseer je team Stap 4: Bereid de uitvoering voor Stap 5: Promoot het event Stap 6: Stel een draaiboek op Stap 7: Voer het event uit Stap 8: Handel het event uit.
Keywords: Evenementen -- Organisatie