Leerplanzoeker OVSG. (Brussel : OVSG)
Online database waarmee je de ontwikkelingsdoelen, eindtermen en de doelen van alle OVSG-leerplannen (met didactische suggesties) kan consulteren.
Keywords: Gemeentelijk onderwijs; Leerplannen -- Basisonderwijs; Materialen (spellen, methodieken, activiteiten).