Sneller lezen, sneller schrijven - van den Braak, Jolanda, 1976-; Winterkamp, Judith, ....- (Alphen aan den Rijn : Vakmedianet, 2013)
Het lezen van zakelijke teksten is een tijdverslindende taak. Waarschijnlijk lees je niet zo vlot en efficiënt als je zou willen. Welke leesgewoonten belemmeren jouw leestempo? Hoe worstel je die brieven en rapporten sneller door? Dit boek geeft antwoord op die vragen en presenteert technieken om zakelijke teksten in een hoger tempo te overzien. Niet alleen het lezen van zakelijke teksten kost veel tijd, het schrijven ervan is ook een tijdrovende opgave. Dit boek geeft een helder overzicht van de oorzaken die jouw schrijfproces vertragen en biedt je een compleet stappenplan om doeltreffender en sneller te leren schrijven.
Keywords: Lezen; Schrijven