Het geheim van de ruimtelift : een stripverhaal over autisme, met een begeleidende tekst van Autisme Centraal - Autisme Centraal Gent; Thys, Erik, 1961- (Berchem : EPO, 2008)
Wat het "geheim" van Erik Theys is, weet ik niet, maar als geen ander slaagt hij erin om de autistische waarneming in beeld te brengen. Hij laat je letterlijk door de ogen van iemand met autisme kijken. De strip maakt autisme toegankelijk en bespreekbaar voor een breed publiek
Keywords: Autisme