Bint / : Roman van een zender - Bordewijk, Ferdinand, 1884-1965 (Groningen : Noordhoff Uitgevers, 2013)
Het verhaal van een dictoriaal schoolsysteem, dat in de verpersoonlijking van de directeur, Bint, tot in het uiterste een ijzeren tucht voorstaat.
Leeftijd: 16+