Party! - Rood, Lydia, 1957- (Groningen : Noordhoff Uitgevers, 2013)
Vanavond is het Party Time. Myrna, haar klasgenoten, haar vriend, een dealer, allemaal willen ze het feest van hun leven vieren en daar hebben ze veel voor over. Teveel misschien. Het drama begint klein, met hier een verspreking, daar een jaloerse blik. Tot het op een gegeven moment niet meer is te stoppen. Het feest kantelt. Het loopt gruwelijk uit de hand. Waar begon het? En had de fatale afloop voorkomen kunnen worden?
Leeftijd: 13-16 jaar