Webcam Girls. - Hoogstraaten, Theo, ....-; Hoogstraaten, Marianne, ....- (Groningen : Noordhoff Uitgevers, 2013)
Na een zuipwedstrijd tussen jongens en meisjes is Cindy zo dronken en stoned, dat ze in haar eentje haar roes blijft uitslapen in hun indrinkkeet. Kort daarna brandt deze af. Haar vriendinnen zijn radeloos. Wat is er met Cindy gebeurd? Rechercheur Tom Speelman en zijn nieuwe partner, de pas 22-jarige Joke Freriks, worden op de zaak gezet. Al gauw blijkt dat de vriendinnen via MSN contact hebben gehad met ene Romeo the Great, een man die op jonge meiden valt. Wat is zijn rol in deze heftige en mysterieuze zaak?
Leeftijd: 13-16 jaar