Film-induced touroperating - Willems, Tom, ....-; Schoukens, Ludo, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. Departement Professionele Bachelors Kortrijk (Kortrijk : Howest, Departement professionele Bachelor Kortrijk, 2013)
In dit eindwerk is het de bedoeling het verband tussen film en toerisme toe te lichten, meer bepaald voor de outgoing sector. We willen uitmaken of een generalist onder te touroperators een eigen brochure kan publiceren omtrent het thema filmlocaties, of hij met de hulp van filmlocaties zijn product kan verbeteren. Om deze doelstellingen te bereiken wordt er eerst naar de geschiedenis gekeken van film-induced tourism. Vervolgens wordt de markt geanalyseerd en een best practice gezocht en geëvalueerd. Uiteindelijk is het de bedoeling om een case rond dit thema uit te werken.
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk toerisme en recreatiemanagement
Keywords: Touroperating -- Film