Warmteleer voor technici. - van Kimmenaede, A. J. M., ....- (Groningen : Noordhoff uitgevers, 2010)
Dit boek is die loop der jaren hét standaardwerk voor het HBO geworden. Het behandelt een aantal fundamentele onderwerpen uit de klassieke thermodynamica.
Bevat register en symbolenlijst