Zoeken.bibliotheek.be.
Op bibliotheek.be vind je allerlei nuttige informatie over de Vlaamse openbare bibliotheken, zoals hun adressen en openingsuren, activiteiten, blogberichten, en veel meer. Via de site krijg je ook toegang tot interessante databanken. Zoek bijvoorbeeld in meer dan 6.000.000 beschrijvingen uit meer dan 200 bibliotheken in Vlaanderen, of bekijk enkel de recenste aanwinsten. Ontdek 60.000 pagina's met auteursinformatie of Lees gratis artikels uit de GoPress persdatabank .
Keywords: Catalogi