Warrige woorden : werkwoordspelling. - Duysters, Mieke, ....- (Mechelen : Wolters Plantyn, 2009)
Warrige woorden: werkwoordspelling richt zich op kinderen vanaf het derde leerjaar en traint het correct schrijven van werkwoordsvervoegingen. Bovenaan elk kaartje staat de infinitiefof noemvorm van het werkwoord met daaronder de zin waarin het moet gebruikt worden. Wanneer de kaart in de magische enveloppe wordt gestopt, verschijnt het juiste antwoord.
Leeftijd: vanaf 9 jaar
Didactisch materiaal.
Keywords: Nederlandse werkwoorden; Spelling -- Basisonderwijs