Zakelijk corresponderen : handboek voor de professionele brievenschrijver - de Jong, Jaap, 1961-; Berkenbosch, Rinke, 1963- (Groningen : Wolters Noordhoff, 2002)
1. De brief in de eenentwintigste eeuw 2. Lay-out en briefconventies 3. Een efficiënte aanpak van het schrijven 4. Technieken voor lezergericht corresponderen 5. Effectieve briefstructuren 6. Effectieve stijl 7. Correct taalgebruik 8. Correspondentie in huisstijl 9. Geaotomatiseerde bedrijfscorrespondentie 10. Informerende brieven 11. Goed-nieuwsbrieven 12. Slecht-nieuwsbrieven 13. Verzoekbrieven 15. Verkoopbrieven 15. Goodwillbrieven 16. Interne informerende brieven 17. Interne goed-nieuwsbrieven 18. Interne slecht-nieuwsbrieven 19. Interne verzoekbrieven 20. Interne goodwillbrieven
Keywords: Brieven schrijven; Correspondentie -- Nederlands