Corresponderen - Braas, Cees, 1953-; Krijgsman, Job, ....-; van der Pas, Lidwien, ....- (Groningen : Wolters Noordhoff, 2005)
1. Wanneer is een brief effectief 2. Aspecten van communicatie 3. Schrijven in fasen 4. Briefstructuur 5. Stijl 6.Correcte vormgeving en verzorging
Keywords: Brieven schrijven; Correspondentie -- Nederlands