Golf op school : bijscholing voor leerkrachten LO. - Vlaamse Vereniging voor Golf (Zaventem : Vlaamse Vereniging voor Golf, 2013)
Met het project "Golf op School" wil de Vlaamse Vereniging voor Golf de golfsport aanbieden in de les Lichamelijke Opvoeding in het lager en secundair onderwijs. Zo krijgen kinderen en jongeren de kans om eerst op school in contact te komen met golf en nadien eventueel een initiatie te volgen op een echte golfclub. De dvd bevat instructiefilmpjes.
Cursus B-golf - spelfiches - lesfiches
Keywords: Bewegingsopvoeding -- Basisonderwijs; Golf (sport).; Lichamelijke opvoeding -- Secundair onderwijs