Onderzoekscompetent in de klas : praktische gids voor de vakken biologie, chemie en fysica in het secundair onderwijs - Strubbe, Katrien, 1965-; D'Haese, Binke, 1983-; De Poorter, John, ....- (Gent : Academia Press, 2014)
Met deze gids willen de auteurs een lacune invullen en het abstracte concept ‘onderzoekscompetentie' vertalen naar praktische hulpmiddelen voor de leerkrachten wetenschappen en hun klaspraktijk.
Keywords: Biologie -- Secundair onderwijs; Chemie -- Secundair onderwijs; Fysica -- Secundair onderwijs