Feest met Fien en Milo - Oud, Pauline, 1963- (Wommelgem : Van In, 2013)
Konijn Fien en muis Milo vieren een feestje want Fien is jarig. Wat hoort daar allemaal bij? Slingers, ballonnen, een feestmuts, taart en natuurlijk een cadeautje. De duidelijke en helder gekleurde tekeningen hebben zwartomlijnde voorwerpen en figuren en laten allerlei feestartikelen zien waaruit de lezer steeds de juiste dingen moet kiezen. Ze zijn afgebeeld op stevige, glanzende bladzijden in steeds wisselende, vrolijke achtergrondkleuren. De begeleidende, duidelijk gedrukte tekst van twee tot zeven regels staat beurtelings onder of boven aan de pagina's. Tekst en illustraties vormen een harmonieus geheel. Aantrekkelijk en redelijk stevig, bijna vierkant prentenboekje met afgeronde hoeken waarvan peuters (onder begeleiding) zeker zullen genieten. Onafhankelijk te lezen deeltje uit de uitgebreide reeks peuterboeken over Fien en Milo, met als thema de wereld rondom het kind.
Leeftijd: 2+
Keywords: Feesten; Jarig zijn