Heksje Mimi geeft een griezelfeestje - Amant, Kathleen, ....- (Wommelgem : Van In, 2013)
Dat het met Heksje Mimi altijd een feestje is, wisten haar lezertjes natuurlijk al lang! Maar in dit boek geeft de kleine heks, met hulp van heksje Roosje, een heus griezelfeest met alles wat daarbij hoort. Er moeten uitnodigingen geschreven en verstuurd worden, de koekjes en taartjes moeten gebakken en de drankjes gebrouwen. De tafel moet gedekt en uiteindelijk moeten ook de feestkleren aangetrokken worden. Wat hebben de heksjes het druk! Het zal een fantastisch griezelfeest worden, dat de hele nacht zal duren! De héle nacht…? Dit vriendelijke heksenverhaal bevat prachtige, paginavullende prenten, neergezet in warme, heldere kleuren. De gestileerde tekeningen spreken jonge kinderen door hun vrolijke en vriendelijke uitstraling en hun kleurenrijkdom gegarandeerd aan. Het bijna vierkante gebonden prentenboek is niet het eerste in de Mimi-reeks: eerder ging Mimi onder andere op stap met de klas en miste ze haar vriendje. De herkenbare magische verhaaltjes toveren een glimlach op eenieders gezicht.
Leeftijd: 3+
Keywords: Heksen. -- Halloween; Feestjes bouwen; Halloween