Een hut voor Ben en Fleur - Van Duijne, Isabel, ....- (Wommelgem : Van In, 2013)
Ben en Fleur willen een boomhut maken, maar dat lukt niet zo goed. Omdat ze hond Dees achterna het bos in gaan, verdwalen ze. Dan vinden ze een veel mooier onderkomen, maar hoe komen ze thuis? Freek op zijn paard zorgt indirect voor een mooi slot. Wensvervullend verhaaltje over vriendschap, verdwalen en een eigen plek. Maar taal en verhaal zijn niet erg origineel. De vele gekleurde illustraties die vaak de achtergrond vormen voor de tekstblokken, zijn stijfjes en in een kinderlijke stijl getekend. De tekeningen ondersteunen de tekst en zijn correct geplaatst. De zinnen zijn enkelvoudig en beginnen zonder hoofdletter steeds op een nieuwe regel; ze zijn in dialoogvorm.
Leeftijd: 6+
Keywords: Verdwalen