Het geheim van held nummer zes - Woltz, Anna, 1966- (Wommelgem : Van In, 2013)
De 10-jarige Flint baalt ervan dat z'n tweelingzus Fieke altijd in de belangstelling staat vanwege haar paardrijprestaties en alle daarbij behorende regeltjes. Flint droomt het liefst over zichzelf als 'Superflint', de held en redder in nood, maar dat zal nooit gebeuren. Totdat ene Rex voor de deur staat. Deel uit de reeks 'Geheim'. Herkenbaar onderwerp voor veel kinderen. Leuk is, dat het zo geschreven is, dat je niet zeker weet of het nou echt gebeurt of dat Flints fantasie met hem op de loop gaat. Vlot taalgebruik. Verspreid door het boek eenvoudige zwart-witillustraties, wisselend van grootte. Leuk (voor)leesboek voor zowel jongens als meiden die houden van een beetje spanning.
Leeftijd: 8+
Keywords: Geheimen; Helden