Een schuur vol poezen - Hokke, Henk, ....-; Jaquet, Gertie, ....- (Wommelgem : Van In, 2013)
Om geld te verdienen voor nieuwe skates beginnen Marit en Max een helpclub. Ze hangen een briefje op in de supermarkt en al snel belt de eerste klant. Ze moeten op zoek naar een lapjeskat. Dat blijkt lastiger dan ze denken. Deel uit de serie 'Giraf'*. De grappige karikaturale waterverillustraties in vrolijke kleuren sluiten goed aan bij de tekst. Hoofdstukindeling, korte, overwegend enkelvoudige zinnen over een regel, eenvoudig woordgebruik. Zeer ruime bladspiegel, grote letter. Uitnodigende omslagillustratie van Marit en Max en de katten, stevig bindwerk en papier. Vlot en met humor geschreven.
Leeftijd: 7+
Keywords: Geld verdienen; Helpen; Katten