Bang voor vampiers - Van Loon, Paul, 1929-2009; Van Look, Hugo, 1960- (Wommelgem : Van In, 2013)
Rik leest een boek over vampiers. Zijn jongere broer Gijs wil het ook graag 'lezen'. Maar dat mag niet van Rik omdat hij Gijs te klein vindt voor enge verhalen. Samen met zijn vriend Kees verzint hij een plan: Rik krijgt die avond bezoek van twee vampiers. Een eenvoudig maar spannend griezelverhaal voor beginnende lezers. Het boek is ingedeeld in getitelde hoofdstukken. Elke zin begint op een nieuwe regel. Het lettertype is duidelijk.
Leeftijd: 7+
Keywords: Vampiers