Dag Jules! Themamap 3. - Leten, Erna, ....-; Arts, Willem Frans Marie, ....-; De Paepe, Stijn, 1979-2022; Kenis, Jef, ....-; Berebrouckx, Annemie, 1970- (Antwerpen : Zwijsen.be, 2012)
Beleving en ervaring staan centraal in de vernieuwde Dag Jules!. Daardoor is Dag Jules! meer dan ooit een totaalmethode geworden. De nadruk ligt niet alleen meer op de taalontwikkeling maar evenzeer op de algemene ontwikkeling van peuters van tweeënhalf en drie jaar. Dag Jules! is meer dan ooit een totaalmethode geworden voor peuters van tweeënhalf en drie jaar. Taalverwerving blijft erg belangrijk, maar ook andere leergebieden krijgen extra aandacht. Leren spreken, leren luisteren en taal ontdekken gaat voor peuters namelijk hand in hand met wat ze dagelijks beleven. In de nieuwe methode is er ook aandacht voor diversiteit: élke peuter voelt zich goed en leert op zijn eigen niveau en tempo.
Gebruikswijzer / 28 p.
Keywords: Taalverwerving -- Kleuters; Taalverwerving -- Peuters; Voorbereidend lees- en taalonderwijs