Iene miene mutte 1. - Bekaert, G., ....-; Pison, L., ....-; Vandenbroucke, A., ....-; Decraene, R., ....-; Amant, Kathleen, ....- (Brugge : Die Keure, 2012)
Belangstellingscentra : Kijk wat ik al kan! - Kleine pieterpeutervingers en nog veel meer - Ik speel en ik werk - Wat voel ik daar?
Dvd : filmpjes
Didactisch materiaal.
Keywords: Belangstellingscentra -- Kleuteronderwijs; Taalontwikkeling -- Kleuters; Taalontwikkeling -- Peuters; Taalverwerving -- Peuters