Iene miene mutte 2. - Bekaert, G., ....-; Pison, L., ....-; Vandenbroucke, A., ....-; Decraene, R., ....-; De Bruycker, I., ....-; Heylen, J., ....- (Brugge : Die Keure, 2012)
Belangstellingscentra : Ik ben super in... - Ik hou van boeken - Wat hoor ik daar? - Past dit hierbij?
Dvd : filmpjes
Didactisch materiaal.
Keywords: Belangstellingscentra -- Kleuteronderwijs; Taalontwikkeling -- Kleuters; Taalverwerving -- Kleuters