Iene miene mutte 3. - Bekaert, G., ....-; Pison, L., ....-; Vandenbroucke, A., ....-; Decraene, R., ....-; Vanenis, M., ....-; Heylen, J., ....- (Brugge : Die Keure, 2012)
Belangstellingscentra : Iedereen anders - In mijn fantasie kan het rijden, vliegen, varen... - Wist je dit? - Ik speel met cijfers en letters - Mol en beer
Dvd : filmpjes
Didactisch materiaal.
Keywords: Belangstellingscentra -- Kleuteronderwijs; Taalontwikkeling -- Kleuters; Taalverwerving -- Kleuters