Vademecum van de wiskunde - Teller, Otto, ....-; Van der Linden, C., ....- (Houten : Unieboek/Het Spectrum, 2008)
Een handig opzoekboek dat overzichtelijk gepresenteerd en in beknopte vorm tellingen,afleidingen, formules, symbolen en figuren uit de verschillende terreinen van de wiskunde bevat. Aan de orde komen: algebra,planimetrie, stereometrie, vlakke trigonometrie,boldriehoeksmeting, analytische meetkunde, differentiaalrekening, vectoren. Een onmisbaar boek voor scholieren, studenten en iedereen die in de praktijk de belangrijkste formules wil hebben.