Jules past schoenen - Berebrouckx, Annemie, 1970- (Antwerpen : Zwijsen.be, 2012)
Bij de 30 nieuwe en vernieuwde thema's van Dag Jules! hoort telkens een gloednieuw kartonboekje. Op de rechterzijde staat een illustratie en op de linkerzijde tekst. De peuters kunnen - aansluitend bij de activiteiten van het thema - het verhaal opnieuw bekijken in de lees- of zithoek. De leerkracht, begeleider of ouder heeft de tekst op de linkerzijde altijd ter beschikking om voor te lezen. Het verhaal telt telkens acht full color illustraties.
Kartonboekje bij thema: Gekke schoenen (Dag Jules! 3)
Leeftijd: vanaf 2,5 jaar
Keywords: Schoenen; Muziek