Internationaal corresponderen : taalhandboek voor zakelijke correspondentie in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. - Schroevers, Sander, 1963- (S.l. : Vakmedianet, 2013)
Dit boek over Internationaal Corresponderen is een handige en betrouwbare hulp bij het schrijven of mailen met het buitenland. Een boek vol praktijktips en voorbeelden, maar ook vertaalde tekstbouwstenen. Bedoeld voor mensen met een basiskennis in de talen Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans, bevat dit boek nu juist die weetjes, die een grammatica- en woordenboek je zelden bieden. Simpele handreikingen die helpen dat de eerste indruk goed is. Een essentieel naslagwerk voor iedereen die regelmatig zakelijk naar het buitenland moet e-mailen of schrijven.
Bevat literatuurlijst
Keywords: Zakelijke correspondentie