Meer verkopen : mijn geheimen : advies van een expert - Dehouck, Geert, ....- (Leuven : LannooCampus, 2013)
Welke verkooptechnieken hebben de meeste impact? Hoe begeleid ik mensen tot een aankoop? Wat met nazorg? Meer verkopen is niet het zoveelste boek over sales. In zijn kenmerkende heldere stijl geeft de auteur inzicht in professionele verkooptechnieken en geeft hij verkoopadviezen die echt doeltreffend zijn. Maar er is meer: dankzij het gedragstijlenmodel kan de verkoper de klant onmiddellijk inschatten en de juiste klantenbenadering bepalen. De auteur ontrafelt het psychologisch aankoopproces van klanten en reikt verkopers op basis daarvan de sleutels tot succes.
Keywords: Verkooptechnieken; Verkopen -- Psychologie