Waarden aan het werk - Verhoeven, Joost, ....-; ter Hoeven, Claartje, ....- (Amsterdam : SWOCC, 2013)
Waarden vormen niet alleen het fundament van organisatiemerken, maar zijn ook een belangrijke drijfveer voor het gedrag van medewerkers. Wordt een organisatie sterker als er meer overeenstemming is tussen werk- en merkwaarden?
Keywords: Merken -- Waarden; Werken -- Waarden