Gevoelswereldspel - Gerricksens, Peter, ....-; Verstege, Marijke, ....- (Torhout : CREARE Depuydt & Partners, 2013)
De bedoeling van dit kaartspel is u met anderen in gesprek te brengen over de wijze waarop u situaties, mensen of een organisatie ervaart. Als gevolg daarvan zult u niet alleen bewuster worden van uzelf, maar kunt u ook anderen beter gaan begrijpen. De centrale vraag is: Wat voel ik? Het spel bestaat uit 140 kaarten, verdeeld over vier groepen: * Prettige gevoelens. Voorbeelden zijn: blij, trots, tevreden, veilig en gesteund. * Onprettige gevoelens. Voorbeelden zijn: boos, bezorgd, onrustig, schuldig of beledigd. * Levensgebieden. Deze kaarten vertegenwoordigen belangrijke aspecten van ons leven, die tevens een emotionele lading hebben. Voorbeelden zijn: vrienden, gezondheid of (on-) betaalde arbeid. * Afbeeldingen. Hiermee kunt u aan de hand van foto´s met elkaar in gesprek gaan over gevoelens.
Keywords: Gevoelens; Gezelschapsspellen