5000 venijnige dicteewoorden - Genootschap Onze taal (Houten : Unieboek, 2013)
Geprivilegieerd, laag-bij-de-grondse, fascistoïde ... Wie meeschrijft met het Groot Dictee, heeft het niet makkelijk. Toch denk je soms: als ik me een béétje zou voorbereiden, zou ik dan niet veel minder fouten maken? Voor iedereen die dat weleens gedacht heeft, is er nu 5000 venijnige dicteewoorden, samengesteld door de taaladviseurs van het Genootschap Onze Taal. Het boek bevat ruim vijfduizend dicteewoorden, mét uitleg, een overzicht van de belangrijkste spellingregels, honderd leuke weetjes over bijzondere woorden, en tientallen oefenzinnen, barstensvol instinkers.
Keywords: Nederlandse taalkunde -- Spelling