Bouwen aan organisatie identiteit : sturen op waardecreatie, reputatie en verandering met het corporate merk - van Bekkum, Tibor, ....- (Amsterdam : Adfo Groep, 2013)
Organisatie Identiteit speelt een centrale rol in het succes van merken en organisaties. Een vitale identiteit geeft organisaties een gedeeld, relevant en onderscheidend handelingsperspectief. Het is een voorwaarde voor een sterke reputatie, creëert concurrentievoordeel, draagt bij aan winstgevendheid en is succesfactor voor cultuurverandering. Dit boek laat zien hoe merk- en organisatievraagstukken vervlochten zijn. En hoe organisaties doelgericht en doelbewust kunnen bouwen aan hun identiteit. Met veel voorbeeldcases.
Keywords: Organisaties -- Imago; Organisaties -- Merken