Nederlandse vertaling van de International Classification of Functioning, Diability and Health : Children and Youth Version - World Health Organization (Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 2008)
Dit boek bevat de Nederlandse vertaling van de "International Classification of Functioning, Disablility and Health for Children and Youth" (ICF-CY). Als zodanig houdt deze een nadere detaillering in voor toepassing van de ICF ter beschrijving van kenmerken van kinderen en jongeren tot de leeftijd van 18 jaar.
Keywords: ICF-CY.; Kinderen -- Kenmerken; Medische terminologie -- Classificatie