Value chain management. (Brugge : DVV Media Group)
Value Chain Management is een magazine met strategische en tactische informatie over business processen die waarde toevoegen voor de stakeholders. Bijzondere aandacht voor de wisselwerking tussen de verschillende afdelingen binnen het bedrijf en de impact ervan op het value chain management.
Vormt sedert november 2011 samen met Business logistics en Business software & mobile het informatiepakket Value chain.
Keywords: Management -- Tijdschriften