Normaal!? Waar is de norm ? : Studium Generale 2012-2013 - Vandamme, Sofie (Sofie Maria Georgette), 1969- (Gent : HoGent : Academia Press, 2013)
In deze bundel wordt stilgestaan bij de vraag hoe de tweedeling normaal/abnormaal aan de orde is in de maatschappij, in de kunsten en in de (medische) wetenschappen.
Geannoteerd met bibliografie
Jaarboek van het Studium Generale van de Hogeschool Gent, lid van de Associatie Universiteit Gent, en bevat de teksten van de lezingen gehouden tijdens het academiejaar 2012-2013
Keywords: Ethiek