het kleine sintboek - Bergh, Inge, ....-; Misschaert, Inge, 1974-; Walschot, Jurgen, 1970- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2009)
In het kleine sintboek vind je verhalen, weetjes, rijmpjes en knutsels over de sint en zijn pieten. De teksten worden langzaam moeilijker en stijgen van AVI 0 naar AVI 2. Ontdek waar de roe en de zak vandaan komen. Lees wat je kan doen als je stout bent geweest. Schrijven de pieten ook een brief aan de sint? Wat zou er gebeuren als sint en piet eens een dagje van kleren en werk veranderen?
Doelgroep: Doelgroep
Keywords: Sinterklaas